/  Moswanden

Dé trend in de wereld van interieurdecoratie: moswanden

Moswanden zijn helemaal in en dat is met een goede reden. Ze vormen namelijk een prachtige, onderhoudsvriendelijke en groene eyecatcher in ieder interieur. Met een moswand haal je het gevoel van de natuur naar binnen. Bij ons kun jij terecht voor een verscheidene collectie moswand elementen waarmee prachtige designs geraliseerd kunnen worden.

Kies hierom voor een moswand

Naast dat moswanden visueel aantrekkelijk zijn en zorgen voor een aangename sfeer, zijn de elementen ook functieel. Een moswand heeft namelijk een sterk geluiddempende werking wat bij draagt aan een goede ruimtelijke akoestiek. Mospanelen zijn dun en nemen daarom weinig ruimte in, je plaatst mos schilderijen gemakkelijk op plekken waar planten alle ruimten zouden innemen.

Daarnaast zijn moswanden zo goed als onderhoudsvrij doordat het mos niet meer leeft en geen daglicht nodig heeft. Kies jij voor een moswand dan ga je voor sfeer, akoestiek en onderhoudsvrije decoratie.

Moswand ontwerpen

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte moswand voor jouw woning of bedrijfsinterieur? Bij Fionora bestel jij scherp geprijsde moswand elementen waarmee ontwerpen op maat kunnen worden gerealiseerd. De elementen zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen tot 100x100cm en kunnen eenvoudig op maat worden gesneden zodat ze perfect op iedere wand passen.

Onze moswanden zijn geschikt voor toepassingen in ieder interieur. Of je nu een kleine moswand wilt als groenaccent in jouw woning, of een grote moswand voor jouw kantoor of bedrijfsruimte, alles is mogelijk.

Onderhoud van moswanden

Na het installeren van een moswand heb je vrijwel niet te maken met onderhoud. Het mos is namelijk gedroogd en geprepareerd waardoor het geen water meer nodig heeft. Besproeien of snoeien van de wand is dus niet aan de orde. Wel raden wij aan om de moswand af en toe licht af te stoffen met een zachte borstel.

Deskundig advies ontvangen

Het kan fijn zijn om deskundig advies te ontvangen voordat je een definiteve keuze maakt. Wij adviseren jou graag op het gebied van moswanden en andere interieurdesign gerealateerde onderwerpen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor het laatste Fionora-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.


Fionora gebruikt uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.
d
Koop een Gift card

Leuk voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zo!

Volg Fionora