/  Zijden bloemen

Zijden bloemen

Zijden bloemen combineren de betoverende schoonheid van de natuur met duurzaamheid en behoud van kwaliteit. Met de exclusieve zijden bloemen van Fionora weet u zeker dat u het beste van het beste kiest voor uw interieur. Iedere Fionora bloem is door designers ontworpen en volledig met de hand vervaardigd, om de kwaliteit en natuurgetrouwheid tot in de kleinste details te waarborgen.

210,00
287,45
Sold
539,75
219,50
419,65
259,50
Sold
283,00
144,90
150,50
178,00
313,75
573,59
205,00
133,85
491,75
Sold
257,50
219,15
392,00
151,75
189,75

Wat zijn zijden bloemen?

Hoewel de naam anders doet vermoeden zijn zijden bloemen eigenlijk al niet meer zo te noemen. Er wordt weinig zijde meer gebruikt. Tegenwoordig is vooral kunststof de belangrijkste grondstof voor een mooi zijden boeket. Bovendien gaat de kwaliteit van deze kunststof steeds vooruit. De kunstbloemen gaan daardoor langer mee en verkleuren minder snel.

Een zijden bloem van goede kwaliteit kunt u al snel onderscheiden. De beste zijden boeketten voelen aan als een echte bloem en minder ruw dan vroeger. Daarnaast kunt u tegenwoordig veel details in onder meer de stelen zien, zoals takken en doornen.

Wat zijn de voordelen van zijden bloemen?

Zijden bloemen bieden een paar duidelijke voordelen:

  • Ze hebben geen water nodig, wat ze heel onderhoudsvriendelijk maakt;
  • Ze verwelken of vergaan nooit;
  • Ze geven geen rommel, zoals gevallen bladeren.

Zijn er dan geen nadelen? Het enige nadeel is dat u de bloemen af en toe moet afstoffen. Omdat ze heel vormvast zijn kan er een stoflaagje op komen. Zorg dus dat u er regelmatig met een stoffer overheen gaat, zo blijven ze altijd mooi!

Wat kosten zijden bloemen?

De kosten van zijden bloemen variëren. Een kwalitatief zijden boeket begint bij ongeveer €100 en kan oplopen tot wel €1.000. Natuurlijk zit hier nog een heel breed gebied tussen. De prijs is dan ook vooral afhankelijk van het type boeket, het aantal bloemen en het leveren van een bijpassende vaas.

Met of zonder vaas?

Het kiezen van de juiste van is een belangrijke. Een boeket kan nog zo mooi zijn, maar met een minder mooie vaas wordt dit allemaal teniet gedaan. Gelukkig kunt u bij Fionora kiezen om een bijpassende vaas bij uw zijden bloemen te bestellen. Onze vazen zijn met de hand geselecteerd om de uitstraling van het boeket helemaal af te maken. Een ideale combinatie dus!

Zijden bloemen online kopen

Wilt u zijden bloemen online gaan kopen? Dat kan makkelijk en snel bij Fionora. Ons aanbod is gevarieerd en bovendien uit voorraad leverbaar. Wanneer u in onze webshop besteld wordt uw bestelling binnen 3 tot 7 werkdagen thuis geleverd. Bovendien betaald u geen verzendkosten! Heeft u nog vragen over ons aanbod of hoe u kunt bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor het laatste Fionora-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.


Fionora gebruikt uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.
d
Koop een Gift card

Leuk voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zo!

Volg Fionora