/  Kantoren inrichten? Vertrouw op Fionora

Kantoren inrichten? Vertrouw op Fionora

Als werkgever en eigenaar van een onderneming weet je als geen ander dat een kantoor niet alleen een werkplek is. Het is de ultieme plek om de bedrijfscultuur te weerspiegelen. Maar niet alleen dat, ook is het cruciaal om te zorgen voor een inspirerende werkplek, om zo de productiviteit en het welzijn van medewerkers positief te beïnvloeden. Bij het inrichten van een kantoor komen diverse aspecten kijken, van het ontwerp tot het kiezen van meubilair en accessoires. Gelukkig staat Fionora klaar als uw partner om dit proces moeiteloos te laten verlopen, van begin tot eind.

Alles begint met het ontwerp

Een goede uitvoering start met een uitgedacht plan. Het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als esthetisch is, begint met een doordacht ontwerp. Voor onze interieurontwerpers aan de slag gaan, verdiepen zij zich in de bedrijfscultuur en de huisstijl. Ze werken nauw met je samen om een ruimte te ontwerpen die functioneel is maar ook inspirerend en representatief voor de merkidentiteit. Vanzelfsprekend worden details niet vergeten en worden innovatieve ideeën toegepast waar mogelijk en gewenst, om zo te zorgen voor een plezierige werkomgeving.

Meubilair en accessoires om kantoren in te richten

Is de basis van het ontwerp gereed, dan is het tijd om het meubilair te selecteren en de finishing touch met accessoires te gaan uitwerken. Voor het inrichten van kantoren is de kwaliteit van het meubilair van essentieel belang. Dit zal immers intensief worden gebruikt, waardoor duurzaamheid en comfort een hoge prioriteit hebben. Bij Fionora bieden we een uitgebreid assortiment aan meubels, variërend van ergonomische bureaustoelen tot stijlvolle vergadertafels, en alles daartussenin. Je kunt dan ook vertrouwen op kwaliteitsmeubels van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Omdat geen enkel kantoor gelijk is, wordt maatwerk niet geschuwd. Want juist door een ontwerp op maat wordt ruimte nóg efficiënter benut en kan de uitstraling helemaal in eigen hand worden genomen.

Geen kantoor is compleet zonder nauwkeurig gekozen accessoires. Hiermee wordt de finishing touch gegeven, kan een persoonlijk tintje worden toegevoegd en de huisstijl nog meer in het interieur worden doorgevoerd. Bij Fionora streven we ernaar om een harmonieuze en uitgebalanceerde omgeving te creëren door middel van zorgvuldig geselecteerde accessoires, zoals kunstbloemen, planten, potten en vazen.

Turn key oplossing voor jouw kantoor

Vertrouw je op Fionora, dan kun je rekenen op een turn key oplossing. Van ontwerp tot realisatie nemen we je al het werk uit handen. Ook na de installatie stopt onze betrokkenheid niet. Fionora biedt ook uitgebreide nazorg- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw kantoorinrichting altijd in topconditie blijft. Van regelmatig onderhoud van meubels tot het vervangen van planten, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw kantoor er altijd op zijn best uitziet.

Ben je toe aan een goed doordachte nieuwe inrichting van het kantoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij kantoren inrichten en ook jouw kantoorruimte kunnen transformeren tot een inspirerende en productieve werkplek.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor het laatste Fionora-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.


Fionora gebruikt uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.
d
Koop een Gift card

Leuk voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zo!

Volg Fionora