/  Over Fionora

Over ons

Het is belangrijk om uniek te zijn. Om authentiek te zijn. Expressie. Om iets voort te brengen van uzelf en dat te laten zien in uw interieur.

Niet één mens is hetzelfde. Niet één bloem is hetzelfde. Niet één boeket is hetzelfde. Bij Fionora creëren we van zijden bloemen de allermooiste boeketten, die uw eigenheid naar boven halen en laten stralen.

Wat uw stijl ook is, uw interieur krijgt dankzij onze exclusieve zijden bloemen een unieke sfeer. Laat zien wie u bent. Verrijk uw interieur. Fionora. Passion for silk flowers.

Wij maken u graag blij met onze prachtige zijden bloemen.

Liefs,

Ada-Louise Huisman

Zakelijk

Keer op keer zeggen onderzoeken hetzelfde: bloemen creëren een gezondere en gelukkigere werkomgeving. Ze stralen positiviteit uit, fleuren uw organisatie op en brengen de natuur uw gebouw binnen.

Op de balie, in de showroom of in uw spreekkamers, in een modern bedrijf mogen bloemen niet ontbreken. Met onze zijden bloemen en boeketten hebt u altijd de uitstraling van verse bloemen, maar zonder het gedoe er omheen. Wij creëren graag onverwachte en verrassende combinaties, passend bij het unieke karakter van uw organisatie. Soms eenvoudig, soms stijlvol, maar altijd exclusief.  Dus laat zien waar uw organisatie voor staat. Verrijk uw kantoor.

Fionora. Passion for silk flowers.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor het laatste Fionora-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.


Fionora gebruikt uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.
d
Koop een Gift card

Leuk voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zo!

Volg Fionora