Boeket Isla Er is zoveel te zien in dit boeket messentakken, orchideeën, protea’s, strelitzia’s en nog meer. Protea of suikerbos is een geslacht uit de familie Proteaceae. Boeket Isla Tropical treasure! €539,75 z d g SOFA ROXY Deze accentstoel staat op een voetstuk van geborsteld messing en heeft een beschuttende boog van arm naar rug, rond een ronde zitting. SOFA ROXY Glamoureus en comfortabel €4.200,00 z d g NUUK De meeste prachtige kleuren lopen in elkaar over, en zal je doen verwonderen over zijn schoonheid. Domani Nuuk Minimalistisch, maar tegelijk zo sprekend. €479,00
z d g
LIMONE Dit uitbundige en wulpse zijden boeket is zo rijk van kleur en vorm. Boeket Limone Wauw! €479,40
z d g
CONTEMPLATION Saffron & Oud nemen je mee naar Medina. CONTEMPLATION CANDLE Heerlijke geuren! € 65,95 z d g

PASSIE VOOR ZIJDEN BLOEMEN

Over Fionora

Gratis verzending | Gratis ophalen in Veenendaal

Zijden bloemen, boeketten. Silk flowers. Kunstbloemen.

“Flowers are like friends, they bring color to your world”

Welkom in onze kleurrijke wereld

Zijden bloemen combineren de betoverende schoonheid van de natuur met duurzaamheid en behoud van kwaliteit. Met de exclusieve zijden bloemen van Fionora weet u zeker dat u het beste van het beste kiest voor uw interieur. Iedere Fionora bloem is door designers ontworpen en volledig met de hand vervaardigd, om de kwaliteit en natuurgetrouwheid tot in de kleinste details te waarborgen.

 

Kies voor kwaliteit

Kunstbloemen en zijden bloemen hebben een aantal voordelen ten opzichte van echte bloemen. Het belangrijkste voordeel is dat ze altijd in bloei staan. Ze zijn daarom perfect om de sfeer in een ruimte aangenamer te maken en de ruimte een prettige, bloemrijke uitstraling te geven. Een ander voordeel is dat u ze niet de verzorging hoeft te geven van verse bloemen. Met de zijden bloemen en zijden boeketten van Fionora is het elke dag genieten. En het mooie is: uw zijden boeket is een aankoop voor het leven. Het blijft altijd mooi, hoeveel tijd er ook voorbij gaat.

Daarnaast hebben zijden bloemen geen licht nodig. Ze zijn dus uitermate geschikt om op locaties te plaatsen waar normaal gesproken bloemen en planten het minder goed doen, omdat er te weinig licht komt. Zo kunt u een klein biedermeier boeket plaatsen in een badkamer. Of wat denkt u van een mooi zijden boeket in uw hal? Kunstbloemen kunnen ook het toilet opfleuren. Eén mooie tak van zijden bloemen kan het toilet net al dat extraatje geven.

 

Laat ons u inspireren

Bij Fionora zijn wij gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden van zijden bloemen. De exclusieve zijden bloemen en boeketten inspireren ons al jaren en blijven dat nog heel lang doen. Houdt u net zo van zijden kunstbloemen als wij? Volg ons op Instagram, zodat we ook u kunnen blijven inspireren met onze silk flowers. Ziet u het zijden boeket van uw dromen (of het boeket waarvan u niet durft te dromen) niet in onze webshop? Wij maken het op basis van uw wensen en budget met alle plezier op maat.

 

Fionora. Passion for silk flowers.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor het laatste Fionora-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.


Fionora gebruikt uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.
d
Koop een Gift card

Leuk voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zo!

Volg Fionora